SALIB PUTIH RESIDENCE

Date2017
LocationSALATIGA, INDONESIA
Site Area1200 sqm
GFA563 sqm
CategoryResidential

Natural topography of the site is become the main idea of the house layout planning. The house consists of multi masses which stitched together by one stroke of corridor in the middle.

All rooms and the swimming pool are designed facing north which presents the best view of Kopeng valley and Rawa Pening Lake. In terms of facade, the design offers a Tropical-modern look using combination of timber, concrete, steel and glass material. Natural topography of the site is become the main idea of the house layout planning. The house consists of multi masses which stitched together by one stroke of corridor in the middle.

All rooms and the swimming pool are designed facing north which presents the best view of Kopeng valley and Rawa Pening Lake. In terms of facade, the design offers a Tropical-modern look using combination of timber, concrete, steel and glass material.